jouw fotograaf

Hi, ik ben Manon

Mijn naam is Manon Timmermans, ik ben 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend en hond Moos in een klein dorpje in Midden-Limburg. Naast mijn werk als fotograaf ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige in de thuiszorg.

Ik ben creatief, spontaan en ben graag in contact met mensen. Daarnaast ben ik een enorme strever en een echte perfectionist. Ik hou van gezelligheid en spendeer graag tijd met familie en vrienden, het liefst onder het genot van heerlijk eten en eventueel een drankje. Daarentegen kan ik ook prima met een dekentje op de bank een serie kijken. Ik ben een echte zonliefhebster en hou dan ook van reizen, het liefst naar warme landen. Hier is, jaren geleden, ook mijn grote passie voor fotografie ontstaan.

In 2022 heb ik besloten mijn dromen achterna te gaan door mijn eigen fotografie bedrijf te starten. Binnen mijn bedrijf sta ik voor lifestyle fotografie. Dit houdt in dat ik niet zozeer focus op het poseren voor de camera maar juist focus op het vastleggen van wat er gebeurt. De connectie tussen jou en je geliefde(n) zet ik graag om naar een tastbare herinnering om voor altijd te kunnen koesteren. Jullie vastleggen, precies zoals jullie zijn, geeft mij een voldaan en enorm dankbaar gevoel.

Wie ben ik?

ONTDEK mijn aanbod

Ik ben enthousiast en sta altijd open voor nieuwe idee├źn. Heb je ergens een vraag over? Stuur me gerust een berichtje!

Wie weet zie ik jou snel voor mijn lens...